Een stel geamuseerd toen ze ongenode gasten op hun dak zagen grazen

Een echtpaar in Whitworth had ’s ochtends vroeg een onverwachte ontmoeting toen ze een groep schapen ontdekten die nonchalant op hun dak rondliepen. Een vreemd geluid leidde tot de bizarre ontdekking toen Kristen Jackson, 28, en Daniel Payne, 33, thuis aan het werk waren en rond 8 uur ’s ochtends op donderdag (15 augustus) iets zwaars hoorden klinken vanaf het dak.

In de veronderstelling dat het vreemde geluid kon worden toegeschreven aan een gewoon voorval zoals houtduiven, trok Kristen haar kamerjas aan en waagde ze zich op de veranda om de bron van het lawaai vast te stellen.

Toen Kristen naar buiten ging, zag ze vier schapen nonchalant hun dak verkennen. Het bizarre voorval liet het stel in ongeloof achter, en ze pakten snel hun telefoons om het ongelooflijke moment vast te leggen.

Een onverwachte en grappige ervaring

Ondanks het feit dat Kristen en Daniel al een aantal maanden in het huis wonen, waren ze nog nooit in een situatie terechtgekomen waarbij dieren op hun dak werden aangetroffen, omdat eerdere waarnemingen van schapen, schapenhoeders en koeien beperkt waren tot gebieden rondom hun huis.

Dat er vier schapen op hun dak graasden, was een zeldzame en onverwachte ervaring voor het echtpaar, dat nog bezig is met de restauratie van hun huis.

De vier schapen leken volkomen onverschillig te staan tegenover de komst van het echtpaar en gingen gewoon door met hun graasroutine alsof ze het volste recht hadden om daar te zijn.

Het is op dit moment niet bekend waar de vier schapen vandaan kwamen en hoe ze op het dak van het echtpaar graasden.

Sommige buurtbewoners hebben hun amusement en ongeloof geuit over de ongewone bezoekers, terwijl het echtpaar zich afvraagt hoe de schapen überhaupt op hun dak konden klimmen. Gelukkig zijn de avontuurlijke dieren uiteindelijk weer veilig naar beneden gekomen, zonder schade aan te richten aan het huis.

Plaats een reactie